پرتقال خونی از ارقام پرطرفدار و پرفروش مرکبات می باشد که بخاطر خواص فراوانی که دارد از فروش خوبی برخوردار می باشد. آیا می دانید علت قرمز بودن پرتقال خونی چیست؟
پرتقال خونی یا پرتقال تو سرخ از پرتقال معمولی کوچکتر می باشد و دارای پوست سفتی است. گوشت این میوه به رنگ خون می باشد و روی پوست این میوه هم رنگ تیره ای دارد.
علت قرمزی پرتقال خونی
وجود آنتوسیانین در پرتقال خونی دلیل قرمزی این میوه می باشد آنتوسیانین رنگدانه ای است که در تمام میوه ها وجود دارد ولی در مرکبات به رنگ قرمز نمود می کند.وجود آنتوسیانین یا رنگدانه این میوه را به یک میوه ی شفابخش تبدیل کرده است این پرتقال برای بیماری های قلبی مفید است. طبق تحقیقات انجام شده کسانی که آب پرتقال خونی می نوشند کمتر در معرض حمله های قلبی قرار می گیرند.
آب پرتقال خونی جلوی بسیاری از سرطانها را میگیرد میوه پرتقال خونی پر خاصیت برای رفع چاقی نیز موثر است کسانی که از آب پرتقال خونی استفاده می کنند زودتر لاغر میشوند. پرتقال خونی در همه جا کشت نمی شود و با توجه به خاصیت فراوانی که دارد طرفداران زیادی هم دارد.
پرتقال خونی مرغوب در سایت مرکبات ایران با قیمت مناسب به فروش اینترنتی می رسد.
منبع: مرکبات ایران