خلال پرتقال شاید از میوه ی پرتقال خاصیت بیشتر و بهتری داشته باشد. خلال پرتقال در تهیه ی غذا های سنتی کاربرد فراوانی دارد. وجود خلال پرتقال می تواند به غذا های ایرانی خاصیت بیشتری ببخشد.
برای تهیه ی خلال پرتقال خشک می توانید سری به سایت های فروش این محصول بزنید.
- بیشتر بخوانید: پرتقال تامسون
خلال پرتقال خشک را در فصل برداشت پرتقال از پرتقال های با کیفیت و ممتاز با روشی بهداشتی و اصولی تهیه می کنند هر چند که شما میتوانید خلال پرتقال را در منزل نیست تهیه کنید پوست پرتقال بسیار پر خاصیت است.
و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد پوست پرتقال به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی می تواند بسیاری از بیماری های خطرناک را درمان کند.
- بیشتر بخوانید: پرتقال پخته
طرز تهیه خلال پرتقال برای غذا
برای تهیه ی خلال پرتقال خوش طعم و خوش رنگ ابتدا پوست پرتقال را جدا کنید و سعی کنید که از سفیدی پوست پرتقال همراه با پوست نارنجی آن نباشد.
پرتقال را به صورت نوارهای باریک برش بزنید در قابلمه ای آب بریزید و به جوش بیاورید. حالا پرتقال های خلالی را درون آب جوش بریزید.
به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و خلال ها را داخل صافی بریزید و بلافاصله آب سرد را روی خلال ها بریزید. این عمل را دو بار انجام دهید تا تلخی پرتقال گرفته شود.
- بیشتر بخوانید: پرتقال جنگلی
بعد از این کار، خلال پرتقال را پهن کنید تا خشک شود. این خلال خشک برای تزیین غذاها و تهیه ی کیک و شیرینی و انواع پلوها و خورشهای سنتی کاربرد دارد.