پرتقال های خونی از گونه های متفاوتی از جمله سانگین ایجاد می شود که خرید عمده آن از طریق سایت، قیمت های رقابتی را به همراه می آورد.
در پرتقال های خونی شاهد این مسئله هستیم که بخش گوشتی و قابل مصرف این میوه و مرکبات دارای رنگ قرمز می باشد و بر اساس گونه های مختلف پرتقال ها، درصد خونی بودن آن ها نیز متفاوت خواهد بود.
خونی بودن پرتقال ها بر اساس وجود ماده ای به نام آنتوسیانین می باشد که از جمله رنگدانه هایی می باشد که در انواع گل و میوه ها وجود دارد و به نوبه خود امکان بهره مندی از خواص و فواید بی نظیری را فراهم می آورد.
با توجه به تاثیری که پرتقال های خونی در درمان بیماری و مشکلات قلبی دارند، از همین رو گزینه مناسبی برای افزایش حجم تولید بوده و ضمن برداشت مرغوب ترین پرتقال های خونی در باغ های شمال، موقعیت های خرید عمده آن نیز فراهم شده است.
پرتقال تامسون خونی
پرتقال های تامسون نیز از دیگر نمونه هایی می باشد که به صورت خونی امکان تولید آن ها وجود دارد و در حال حاضر نیز شرایطی به منظور عرضه مستقیم از باغ های شمال ایران یعنی مازندران با حجم های مختلف فراهم شده است.منبع: مرکبات ایران