پژوهشگران برای جذب کلسیم موجود در مواد لبنی را استفاده از چه میوه ای را پیشنهاد کرده اند؟ خواص درمانی پرتقال چه می باشد؟
- بیشتر بخوانید: پرتقال پخته
امروزه پژوهشگران دریافته اند برای اینکه جذب کلسیم در مواد غذایی لبنی و آردی افزایش پیدا کند باید حدوداً سه قاشق چای خوری آب پرتقال و هم مرکبات سرشار از ویتامین C را به آن اضافه کنید.
- بیشتر بخوانید: پرتقال تامسون
تا بتوانید به شما این اطمینان را بدهد که به بیماری اسکوربیتا و راشیتیسم مبتلا نشوند. تنها باید به این نکته توجه داشته باشند افراذی که زخم معده دارند خوردن پرتقال و نوشیدن آب پرتقال به آن ها توصیه نمی شود.
- بیشتر بخوانید: پرتقال جنگلی