پرتقال خونی از انواع مرکبات پرطرفداری می باشد که بصورت عمده و کلی در تمام نقاط کشور پخش و توزیع می شود.
پرتقال خونی در شرایط خاص آب و هوایی تولید می شود. این نوع مرکبات، به سبب داشتن املاح و ویتامین های بیشتری که نسبت به پرتقال معمولی دارد بالطبع فروش بیشتری هم دارد.
وجود ماده قرمز رنگی به نام انتوسیانین توانسته خواص این محصول را چندین برابر نماید و این میوه ی پرفایده را تبدیل به یک میوه ی ضد سرطانی در کشور و جهان کند.
ویتامین ث فراوان و کلسیم و همچنین خاصیت از بین برندگی سلول های سرطانی، از ویژگی های خوب پرتقال خونی می شود. منبع: مرکبات ایران
تمامی حقوق برای پرتقالو محفوظ است