پرتقال تو سرخ یا پرتقال خونی از مرکبات پرخاصیت می باشد. آیا می دانید دلیل قرمز بودن پرتقال خونی چیست؟ چرا پرتقال خونی نسبت به پرتقال های دیگر پرخاصیت تر می باشد؟
پرتقال تو سرخ نسبت به پرتقال های دیگر خواص بیشتر و مهم تری دارد. کشت پرتقال خونی از پرتقال های معمولی سخت تر می باشد و در شرایط آب و هوایی خاصی به بار می نشیند. مثلا باید قبل از برداشت در هوای سرد قرار بگیرد تا ماده ی آنتوسیانین در آن تحریک شود و گوشت میوه به رنگ قرمز در آید.
خوشبختانه پرتقال خونی در کشور ما به مقدار زیادی تولید می شود. و مصرف این میوه ی مفید در بین مردم رایج است.
آیا تا بحال این سوال برایتان پیش آمده که پرتقال خونی نتیجه ی پیوند کدام مرکبات است؟
پرتقال خونی پیوند چه میوه هایی است؟
جالب است بدانید پرتقال خونی حاصل هیچ پیوندی نیست بلکه حاصل یک نوع جهش ژنتیکی می باشد که ممکن است حاصل جهش ژنتیکی یکی از ارقام پرتقال شیرین باشد.در گذشته بعضی از افراد فکر می کردند که پرتقال خونی نتیجه ی پرتقال و انار می باشد ولی این باور اشتباه می باشد.
پرتقال خونی بر پرتقال معمولی ارجحیت دارد آنهم بخاطر خواص بی نظیری می باشد که این میوه دارد.
از خواص پرتقال خونی می توانیم به وجود آنتوسیانین در این میوه اشاره کنیم که یک نوع آنتی اکسیدان قوی می باشد که رادیکال های آزاد که عامل سرطان هستند را از بین می برد.
منبع: مرکبات ایران