چند دهه پیش، بیشتر مردم ظروف ملامینه را در درجه اول به عنوان گزینه ای برتر نسبت به بشقاب های کاغذی برای صرف غذا در فضای باز می دانستند.
حتی امروزه، سرویس ملامین طرح ارکوپال رابسیاری از مردم تصور می کنند که ظروف غذاخوری ملامینه فقط برای استفاده در کنار استخر یا پاسیو هستند زیرا معمولاً در فروشگاه های خرده فروشی برای راه حل های سرگرمی در فضای باز نشان داده می شوند
با این حال، درست مانند بسیاری از ما که از مودمهایرای اتصال استفاده کردهایم، ظروف ملامینه نیز به دلیل پیشرفت در مواد جایگزین، طراحی و ساخت، وارد قرن بیست و یکم شدهاند.ظروف غذاخوری ملامینه می تواند سرویس غذاخوری شما را بالا ببرد.
در نمایشگاهها، اغلب میبینیم که آروارههای سرآشپزها وقتی متوجه میشوند که بشقاب در دستشان ملامین است و نه چینی، باز میشود. آنها از زیبایی محصولات شوکه شده اند.
ملامین امروزی می تواند تعدادی از منسوجات مانند چینی، سرامیک، چوب، تخته سنگ، گرانیت و غیره را روی سطوح ایمن برای مواد غذایی تقلید کند. همچنین میتوانید لعابها یا بافتها را اعمال کنید، و طرحهای یکپارچهسازی با مزرعه به میز، الگوهای صنعتگر، یا تمهای کمرنگ معاصر را بیابید.
تنوع و قابلیتهای طرحهای ملامینه مدرن به سرآشپزها این امکان را میدهد که به راحتی بافتهای مختلف را به روشهایی که قبلاً در دسترس نبودند، با هم ترکیب کنند.
از طراحی، دوام و وزن، بسیاری از اپراتورها سبکهای ملامینهای را پیدا میکنند که برای برندشان مناسب است. در برخی موارد، اپراتورها حتی می توانند جایگاه برند خود را با ظروف غذاخوری ملامینه مدرن ارتقا دهند.
چه چیزی واقعاً بر تجربه غذاخوری مهمانان شما تأثیر می گذارد؟یک مطالعه شخص ثالث به بررسی این موضوع پرداخت که چه عواملی بیشترین تأثیر را در تجربیات مثبت کلی غذاخوریها داشتند.
مهمترین جنبه های مربوط به ظروف، تمیزی، روشنایی و عدم وجود تراشه بود.هیچ کس ترجیح دادن چینی به ملامین را ذکر نکرد. با این حال، آنها گفتند که استفاده از صفحات کاغذی نامطلوب است.
نکته مهم در اینجا این است که سرو در بشقاب های ملامینه، درک برند را حفظ می کند – و در برخی موارد حتی آن را افزایش می دهد تا زمانی که ظروف تمیز، روشن و بدون تراشه باشند.
به غیر از غذاخوری بوفه، اکثر افراد ناهارخوری اغلب بشقاب خود را لمس نمی کنند، به این معنی که ظاهر آن چیزی است که بیشترین اهمیت را دارد.