آیا می خواهید بدانید که چگونه این میوه خوشمزه می تواند سلامت کلی شما را تقویت کند؟ ورق بزنید تا بدانید!
درباره موز
این یکی از پرمصرف ترین میوه ها در کره زمین است. و این خبر فوق العاده خوبی است (چرا کمی بعد به شما خواهیم گفت). در اصطلاح گیاه شناسی، موز متعلق به خانواده Musaceae است. نام علمی میوه Musa acuminata Colla است.
موز خشک در هندی kela، در تلوگو arati pandu، در تامیل vazhai pazham، در کانادا bale hannu و در مالایالام ethapazham نامیده میشود.
میوه از نظر رنگ، اندازه و سفتی متغیر است. یکی از محصولات زراعی است که به طور گسترده در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری کشت می شود.
اگرچه موز خشک شده هیچ تمایز دقیقی بین موز و چنار وجود ندارد، اولی نوع نرمتر است در حالی که دومی سفتتر است.
از نظر ارزش پولی، موز رتبه چهارم را در بین محصولات غذایی جهان دارد. آنها بسیار محبوب هستند و در انواع مختلفی وجود دارند
موز خشک خانگی سیب که فوق العاده شیرین است.
به آنها موز سیب آب نباتی نیز می گویند. گوشتی سفت دارند که رنگ صورتی کمی دارد.
موز جنگلی کاوندیش که رایج ترین نوع آن است.
آنها بلند، زرد و کمی شیرین هستند. نسخه نارس سبز است. نسخه رسیده زرد است که سپس فوق العاده نرم و قهوه ای می شود.
موز انگشتی خانم که کوچکتر و شیرین تر از نوع معمولی است.
پیسانگ راجا که اغلب برای تهیه سوخاری موز استفاده می شود. آنها در اندونزی محبوب هستند.
موز قرمز، که قرمز (بدیهی است!) و شیرین ترین آن هاست.
پختن موز، که شبیه به چنار است، و اغلب جایگزین خوبی برای سیب زمینی در نظر گرفته می شود. می توانید آنها را برشته یا بخارپز یا حتی به صورت چیپس سرخ کنید.
خوب، این مقدار زیادی “موز” است. و همه اینها به یک سوال خلاصه می شود – آیا موز واقعا برای شما مفید است؟
- منابع:
- تبلیغات:
- نقش اصلی سوهان عسلی در جشنها و سنتهای مختلف
- ۱۰ اصل مهمی که افراد شاد در زندگی فراموش نمی کنند
- چگونه راز موفقیت ثروتمندان را بفهمیم
- جایگاه انواع کلم در صیفی جات و منشا آن در بیماریها!