این محصول سرشار از آنتی اکسیدان است و به همین دلیل از پیری زودرس پوست جلوگیری می کند و رشد سلولهای سرطانی مانند سرطان پروستات را متوقف می سازد، همچنین کلسترول خون را کاهش می دهد. این نوع پودر تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است و در فصل زمستان بیشترین مصرف را دارد زیرا با تقویت بدن از ابتلا به بیماری های این فصل مانند سرماخوردگی جلوگیری می کند. از بهترین چاشنیها برای مواد غذایی مختلف پودر پوست پرتقال است که نه تنها طعم و عطر خوبی دارد، بلکه همانند میوه پرتقال دارای ویتامین ث و مواد دیگر است، قیمت خرید و فروش این محصول با توجه به عوامل مختلفی مانند کیفیت، نوع بسته بندی و غیره تعیین می گردد.
در حقیقت در موارد گوناگون از پودر پوست پرتقال استفاده می شود و می توان آن را با بهترین کیفیت و به صورت بهداشتی خریداری کرد، خرید پوست پرتقال معمولی و یا پرتقال خونی با بهترین کیفیت باید انجام گیرد تا کاربرد آن عطر و طعم خوش و لذت بخشی را ایجاد نماید و البته کیفیت بالاتر این محصول نشان دهنده خاصیت بیشتر این محصول است. این چاشنی خوش عطر را باید در جای خشک و خنک نگهداری کرد و همچنین به دور از نور آفتاب باشد تا کیفیت و خواص آن حفظ شود، نفوذ رطوبت سبب کپک زدن و خراب شدن این محصول می شود و بر این اساس در ظرف در بسته و به دور از رطوبت نگهداری شود، این محصول را در صورت محافظت از رطوبت و گرما می توان به مدت یکسال مصرف نمود و در واقع تاریخ انقضای آن یک سال پس از تولید است.
پودر پوست پرتقال تهران
بدون هیچ گونه تردیدی می توان گفت که تهران، مهم ترین شهر ایران از نظر فعالیتهای تجاری و اقتصادی به شمار می رود، به همین علت محصولات نسبتاً جدیدی مثل پودر پوست پرتقال ابتدا به بازار این شهر وارد شده و به مرور زمان خرید و فروش آنها گسترش یافته است. حال احتمالاً این سوال پیش می آید که اصلاً چرا باید پوست پرتقال تامسون را به پودر تبدیل کرد و یا به عبارت دیگر پودر پوست پرتقال به چه دردی می خورد؟ جهت پاسخ به پرسش مطرح شده باید گفت که پوست پرتقال علاوه بر ارزش غذایی، عطر و بوی فوق العاده ای نیز دارد و به عنوان یک طعم دهنده طبیعی و بی نظیر می توان از آن استفاده نمود، اما از آنجا که نگهداری طولانی مدت پوست میوه تازه تا حدودی مشکل به نظر می رسد، بهتر است، از پودر خشک شده آن استفاده کرد.
بدیهی است که مصرف پودر پوست پرتقال به مراتب بهتر از اسانسهای موجود در بازار است، چرا که این پودر، محصولی کاملاً طبیعی می باشد و هیچ گونه ضرری ندارد. اضافه کردن مقداری پودر پوست پرتقال به مواد کیک، نان و شیرینی، عطر و طعم منحصر به فردی به آنها می بخشد، همچنین این پودر را می توان برای تهیه انواع ژله، بستنی و دسر استفاده کرد یا آن را به منظور بهبود عطر مربا و مارمالاد به کار برد. یکی دیگر از کاربردهای پوست پرتقال، بهبود عطر و مزه چای یا دمنوش می باشد، البته خود پوست پرتقال (به تنهایی) برای درست کردن یک دمنوش عالی کافی به نظر می رسد، زیرا علاوه بر عطر خوب، سرشار از فایده است، به عنوان مثال می توان به خاصیت ضد سرطانی دمنوش پودر پوست پرتقال اشاره کرد.
پودر پوست پرتقال سرخ شده
نوعی دیگر از استفاده از پودر پوست پرتقال به مصارف سلامتی برمی گردد، پوست پرتقال حاوی مقادیر بالایی از ویتامین سی و انواع آنتی اکسیدان بوده که هر دو برای پوست بسیار مفید می باشند، پودر پوست پرتقال به باز کردن منافذ مسدود شده ی پوست در اثر آلودگی هوا و غیره کمک کرده، در کاهش چربی اضافه و مضر پوست مفید واقع شده و همچنین به شفاف و روشن سازی پوست کمک می کند، همین ویژگیها سبب شده تا استفاده از ماسکهایی که با پودر پوست پرتقال تهیه می شوند طرفداران زیادی پیدا کند. پوست پرتقال عاوه بر عطر و طعم فوق العاده خواص بسیاری دارد که باعث شده پودر آن به صورت شکری، سرخ شده یا شکلاتی در غذا به کار رود یا حتی برای تهیه ماسکهای بسیار مفید برای صورت مورد استفاده قرار گیرد.
همانطور که دانستیم در آشپزی ما ایرانیان پودر پوست پرتقال و لیمو تازه به علت عطر و طعم بی نظیر آن جایگاه ویژه ای دارد یکی از این کاربردها استفاده از آن به عنوان تزئین کننده ی کیک، شیرینی و برنج است، پودر پوست پرتقال سرخ شده را برای تزئین برنج همراه با خلال بادام یا خلال پسته و همینطور زرشک و زعفران به شیوه ای هنرمندانه به کار می برند. استفاده از پودر پوست پرتقال سرخ شده نه تنها باعث خوش رنگ تر شدن تزئینات برنج می شود بلکه به دلیل عطر و طعم خاصی که دارد باعث خوش عطر و طعم شدن برنج نیز می شود. گاهی اوقات هدف از خشک کردن پوست پرتقال کاربرد آن در کیک و شیینی پزی است بنابراین برای این کار پس از شیرین کردن پوست پرتقال آن را خشک کرده، آسیاب می کنیم و سپس با پودر کاکائو به آن طعم شکلاتی می دهیم.