دانه هایی که به مرور زمان به گل محمدی غنچه خشک دیگری تبدیل می شوند. این به لطف فرآیندی به نام گرده افشانی است که یا توسط حشرات یا باد انجام می شود.
هر نوعگل محمدی از نظر رنگ، بو، شکل و اندازه متفاوت است. گل ها برای زنده ماندن به غذا و نور خورشید نیاز دارند، زیرا آنها غذا/انرژی خود را از طریق فتوسنتز می سازند.
گونه های مختلف گل در جهان وجود دارد که هیچ کس تعداد دقیق آن را نمی داند، اما نزدیک ترین تخمین بین 250000 تا 400000 گونه است.
قسمت های مختلف یک گل محمدی چیست؟ اگرچه گل محمدی از نظر ظاهری بسیار متفاوت هستند، اما چند ویژگی وجود دارد که ثابت مانده است. در اینجا قسمت های اصلی یک گل و عملکرد آنها آورده شده است.
کاسبرگ: از گل محمدی باز نشده محافظت می کند. سبز و برگ مانند به نظر می رسد. با این حال، برای برخی از گلها، مانند ارکیده و نیلوفر، رنگ آنها با گلبرگها یکسان است و شناسایی آنها دشوار است.
تخمک: سلول های تناسلی زنانه را تولید و نگه می دارد. آنها مانند تخم در تخمدان گل رفتار می کنند.
رشته: بساک گل را نگه می دارد و دراز و ساقه مانند به نظر می رسد. درون پرچم قرار دارد و از بساک حمایت می کند.
بساک: این برای تولید مثل لازم است. هنگام تولید گرده برای تخمک، به عنوان قسمت نر گل محمدی شناخته می شود.
سبک: این کلاله را به تخمدان متصل می کند. با ایجاد لوله ای برای گرده به تخمک و بارور کردن آن به تولید مثل کمک می کند.
کلاله: دانه های گرده را دریافت و جمع آوری می کند. کلاله فرآیند لقاح را آغاز می کند و بالای قسمت ماده گل است.
گلبرگ: معمولاً به رنگ روشن است تا برای حشرات جذاب باشد.
سالهاست که در جشنهای تولد، عروسی، مراسم و جشنها از انواع و اقسام گل محمدی هدیه داده میشود. در واقع، حتی یونانیان، رومی ها، چینی ها و مصریان باستان نیز اهمیت خاصی به آنها نسبت داده اند.