واکنش جالب جنین به طعمهای مختلف پرتقال که توسط مادر خورده می شود

مواد غذایی که مادر می خورد بطور مستقیم بر جنین تاثیر می گذارد به همین خاطر توصیه می گردد مراقب مواد غذایی که در دوران بارداری مصرف موی کنید باشید. در ادامه آراد برندینگ قصد دارد به جنینی بپردازد که تحت تاثیر خوردن طعم های مختلف پرتقال توسط مادرش واکنشهای جالبی نشان می دهد.

رنگدانه های موجود در پرتقالها خواص گوناگونی را ایجاد می نمایند و ترکیبات و ویتامینهای موجود در انواع پرتقالها با یکدیگر متفاوت است، بطور مثال پرتقال خونی تاراکو نسبت به پرتقالهای معمولی رنگدانه های بیشتری دارد و از این رو خواص آن نیز بیشتر است.

امروزه بسیاری معتقد هستند که این گونه محصولات، پرتقال خونی تراریخته هستند که برای سلامتی مضر است، در حالیکه محققین با استفاده از علم اصلاح ژنتیک موفق شده اند چنین میوه هایی را تولید نمایند و نه تنها هیچ مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی کند بلکه برای سلامتی نیز مفیدتر هستند.

پرتقالها معمولا در فصل پائیز و زمستان بیشتر در بازار موجودند و به طبع به دلیل فراوانی محصول قیمت مناسبتری دارند اما باید توجه داشته باشید قیمت پرتقال خونی با تامسون و دیگر انواع پرتقال یکسان نمی باشد.