علت قرمز بودن پرتقال خونی

پرتقال خونی از مرکبات پر ارزشی می باشد که محققان جهانی استفاده از این میوه را بسیار سفارش می کنند. میوه هایی مانند پرتقال خونی که رنگ قرمز دارند دارای یک ماده ای می باشند که این میوه را تبدیل به یک میوه ی آنتی اکسیدان کرده است. علت قرمز بودن پرتقال خونی وجود همین ماده می باشد.
پرتقال خونی دارای شرایط خاصی برای تولید دارد که این عامل، شرایط کاشت این میوه را سخت نموده است.
ولی خوشبختانه در کشور ما پرتقال خونی به وفور پیدا می شود و مصرف آن هم در میان مردم رایج است.
علت اصلی خاصیت بیشتر این میوه نسبت به مرکبات دیگر وجود ماده ای به نام آنتوسیانین می باشد که دلیل قرمزی پرتقال خونی می باشد.

خواص پرتقال خونی چیست؟

محققان دریافتند که وجود رنگدانه های قرمز و بنفش که در پرتقال خونی وجود دارد بدن انسان را در مقابل بیماری های قلبی محافظت می کند.
طبق نظر این محققان، مصرف پرتقال خونی از چاقی مفرط جلوگیری می کند. و همچنین جلوی بسیاری از بیماریهای مهم را می گیرد.
مصرف زیاد آب پرتقال خونی سبب می شود که بدن در مقابل حملات قلبی مقاومتر باشد.
دلیل خواص و برتری این میوه نسبت به مرکبات دیگر وجود آنتوسیانین فراوان در پرتقال خونی می باشد.
منبع: مرکبات ایران