سس شکلات سوربن کاله از ابتلا به کرونا جلوگیری می کند

برای غلیظ شدن سس شکلات سوربن کاله می توانید از شربت ذرت استفاده کنید، کمی غلیظ می شود. می توانید از خامه، کره و شکلات کوورتور تیره نیز استفاده کنید.

شربت ذرت را اضافه کنیدو قوام سس نازک را به غلظت کمی غلیظ می کند. برای ریختن بر روی بستنی یا برای شیک های شکلاتی مناسب است.

برای اینکه آن را کدر و ضخیم کند. مقداری شکلات ذوب شده، مقداری خامه و کره اضافه کنید. با این کار سس شکلاتی غلیظی به دست می آید.

برای سرو آن را کمی گرم کنید. این سس هات فاج بهترین جفت شما برای بستنی است. به عنوان یک تاپینگ فاج عالی است.

شربت شکلات به طور کلی نقطه شروع هر سس شکلاتی است. شربت شکلات از شربت پایه وانیلی که پودر کاکائو به آن اضافه می شود تهیه می شود، سپس برای قوام بیشتر شربت شربت ذرت ممکن است اضافه شود.

سس

هر گونه افزودنی دیگر مانند شکلات، کره و خامه، این شربت شکلاتی ساده را به سس شکلاتی تبدیل می کند.

هنگامی که لبنیات را به یک شربت شکلاتی ساده اضافه می کنید، اگر به درستی نگهداری نشود، می تواند خراب شود.

بنابراین، اگر به درستی ذخیره شود، یک شربت یا سس شکلات اولیه می تواند تقریباً 3 تا 4 ماه خوب بماند.
اما این سس خاص اگر به درستی نگهداری شود حداقل تا 3 ماه خوب می ماند.

سس شکلاتی اصلی از آب، شکر، پودر کاکائو و عصاره وانیل ساخته شده است.

این سس شکلاتی بهتر است گرم سرو شود، بنابراین برای ریختن روی بستنی، دسرها، تکه‌های موز، کیک‌های پنیر، این کیک شکلاتی فندقی و غیره عالی است.
آن را به جای فراست کردن روی کیک بریزید! این یکی از روش های مورد علاقه برای تزئین کیک است!

از آن به عنوان دیپ یا فوندو برای میوه، کلوچه، مارشمالو و تکه های کیک اسفنجی استفاده کنید.

برای یک پایه شکلات داغ سریع و آسان آن را در دسترس داشته باشید! فقط یک یا دو قاشق از شیر داغ یک نوشیدنی شکلات داغ را درست می کند!

بعد از گذاشتن در یخچال، به شکل توپ درآورید و ترافل شکلاتی خواهید داشت!