دانه های کنجد سرشار از منیزیم هستند

بسیاری از افراد در صدد این هستند  تا بدانند کنجد را با چی بخوریم تا فواید بیشتری را به بدن برساند.

فشار خون بالا یک عامل خطر اصلی برای بیماری قلبی و سکته است.

دانه های کنجد سرشار از منیزیم هستند که ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.

علاوه بر این، لیگنان‌ها، ویتامین E و سایر آنتی‌اکسیدان‌های موجود در دانه‌های کنجد ممکن است به جلوگیری از تجمع پلاک در شریان‌ها کمک کنند و به طور بالقوه فشار خون را سالم نگه دارند.

در یک مطالعه، افراد مبتلا به فشار خون بالا هر روز 2.5 گرم دانه کنجد سیاه پودر شده – یک نوع کمتر رایج – به شکل کپسول مصرف کردند.

یکی از محصولات کشاورزی استان گلستان کنجد می باشدو امروزه بازار فروش خوبی را به خود متعلق نموده است.

کنجد

مریم گلی نیز یکی از محصولاتی است که همانند کنجد خواص بسیار زیادی را دارا می باشد.

در پایان یک ماه، آنها کاهش 6 درصدی در فشار خون سیستولیک – بالاترین عدد فشار خون – را در مقایسه با گروه دارونما تجربه کردند.

یک مطالعه نشان داد که جوانه زدن غلظت فیتات و اگزالات را تا حدود 50 درصد در دانه‌های پوست کنده و بدون پوست کنجد کاهش می‌دهد.

مرکز فروش دستگاه تست قند خون رایگان در استانهای متعدد وجود دارد و به شما این امکان را می دهد تا این محصول را به راحتی تهیه نمایید.

  • منابع:
    1. Health and Nutrition Benefits of Sesame Seeds
  • تبلیغات: 
    1. ماهی دیسکس کوچک گران ارزان
    2. سس لواشک کیوی و پرتقال
    3. نمایندگی انحصاری فروش سود کاستیک پرک در کشور
    4. اسکنر اثر انگشت ایرانی با کیفیت