خوردن پسته اکبری تواضع موجب پیری زودرس در بانوان می شود

بررسی‌های سیستماتیک و متاآنالیزهای RCT اثرات مفیدی را بر فشار خون، عملکرد اندوتلیال و نشانگرهای متابولیسم گلوکز و انسولین نشان می‌دهد.

تحقیقات نوظهور به دنبال کشف مزایای مربوط به بسیاری از ترکیبات زیست فعال موجود در پسته اکبری تواضع است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.

اینها شامل شناخت عصبی، تنظیم میکروبیوتای روده و سایر شرایط کیفیت زندگی است. بحث در پاراگراف زیر تلاشی برای گسترش آگاهی از این موضوعات جدید و جدید تحقیقاتی است.

همانطور که در زیر آنها را مورد بحث قرار می‌دهیم، مشخص می‌شود که این مقاله مروری تحقیقاتی جامعی از تمام اثرات سلامت پسته ارائه نمی‌کند.

پسته

پسته سرشار از فلاونوئیدها مانند آنتوسیانین ها و فلاون ها و آنتی اکسیدان های محلول در چربی مانند توکوفرول ها و کاروتنوئیدها است که ممکن است به اثرات مفید بر عملکرد شناختی مرتبط باشد. تا کنون، فواید پسته در برابر تخریب عصبی ناشی از رژیم غذایی پرچرب در مدل موش بررسی شده است.

مکمل پسته در یک رژیم غذایی پرچرب از تخریب عصبی مرتبط با چاقی جلوگیری می کند و متابولیسم چربی، استرس اکسیداتیو و اختلال عملکرد میتوکندری را کاهش می دهد.

سایر مطالعات حیوانی اثربخشی مکمل پسته را در بهبود حافظه و عملکرد حرکتی ارزیابی کرده اند. پسته آسیب شناختی و حرکتی را مهار کرد و اختلالات حافظه فضایی ناشی از دو داروی ضد سرطان عصبی، سیس پلاتین و وین کریستین را معکوس کردبا استفاده از مدلی از موش‌های مبتلا به بیماری پارکینسون ناشی از روتنون، اثرات مثبت پسته را بر تغییرات عصبی رفتاری و عصبی شیمیایی نشان دادند.

اثرات محافظتی عصبی و توانایی آن‌ها در بهبود حافظه و نقص حرکتی را برجسته کردند [69]. یک عصاره اتانولی پسته، در غلظت 200 و 400 میلی گرم بر کیلوگرم، با استفاده از اختلالات حافظه تجربی ناشی از اسکوپولامین، منجر به بهبود شناختی در موش های آلبینو سوئیسی شد.