خواص درمانی پرتقال

پژوهشگران برای جذب کلسیم موجود در مواد لبنی را استفاده از چه میوه ای را پیشنهاد کرده اند؟ خواص درمانی پرتقال چه می باشد؟

امروزه پژوهشگران دریافته اند برای اینکه جذب کلسیم در مواد غذایی لبنی و آردی افزایش پیدا کند باید حدوداً سه قاشق چای خوری آب پرتقال و هم مرکبات سرشار از ویتامین C را به آن اضافه کنید.

تا بتوانید به شما این اطمینان را بدهد که به بیماری اسکوربیتا و راشیتیسم مبتلا نشوند. تنها باید به این نکته توجه داشته باشند افراذی که زخم معده دارند خوردن پرتقال و نوشیدن آب پرتقال به آن ها توصیه نمی شود.