خواص خلال پرتقال خشک

خلال پرتقال شاید از میوه ی پرتقال خاصیت بیشتر و بهتری داشته باشد. خلال پرتقال در تهیه ی غذا های سنتی کاربرد فراوانی دارد. وجود خلال پرتقال می تواند به غذا های ایرانی خاصیت بیشتری ببخشد.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

برای تهیه ی خلال پرتقال خشک می توانید سری به سایت های فروش این محصول بزنید.

خلال پرتقال خشک را در فصل برداشت پرتقال از پرتقال های با کیفیت و ممتاز با روشی بهداشتی و اصولی تهیه می کنند هر چند که شما می‌توانید خلال پرتقال را در منزل نیست تهیه کنید پوست پرتقال بسیار پر خاصیت است.

و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد پوست پرتقال به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی می تواند بسیاری از بیماری های خطرناک را درمان کند.

طرز تهیه خلال پرتقال برای غذا

برای تهیه ی خلال پرتقال خوش طعم و خوش رنگ ابتدا پوست پرتقال را جدا کنید و سعی کنید که از سفیدی پوست پرتقال همراه با پوست نارنجی آن نباشد.

پرتقال را به صورت نوارهای باریک برش بزنید در قابلمه ای آب بریزید و به جوش بیاورید. حالا پرتقال های خلالی را درون آب جوش بریزید.

به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و خلال ها را داخل صافی بریزید و بلافاصله آب سرد را روی خلال ها بریزید. این عمل را دو بار انجام دهید تا تلخی پرتقال گرفته شود.

بعد از این کار، خلال پرتقال را پهن کنید تا خشک شود. این خلال خشک برای تزیین غذاها و تهیه ی کیک و شیرینی و انواع پلوها و خورشهای سنتی کاربرد دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.